Fem trin til en kommunikationsstrategi

Det var en forårsaften i København. Jeg var heldig med parkeringspladsen lige ved Sankt Hans Torv og fandt nemt vej gennem baggårde og porte hen til organisationen Børneliv på 2. sal i nr. 12C. Jeg havde sagt ja til at tale med bestyrelsen om organisationens kommunikation.

Min tilgang er næsten altid den samme, når jeg møder en ny organisation, der gerne vil arbejde strategisk med deres kommunikation. Det vigtigste er at blive enige om, hvor står vi lige nu, og hvor skal vi hen i morgen. Er det først på plads, så går resten som regel godt.

Læs mere

Nytårsforsæt 2020: Fortæl selv din historie

Computerskærm med visning af hjemmesiden rald.dk

Mit første år som selvstændig har været en god og udfordrende vandring op ad en stejl læringskurve. Rigtig meget har været helt nyt, men andet har været gammel lærdom, som er blevet fundet frem og pudset af. En af de gamle travere, der har meldt sig igen og igen, er: Tag teten og fortæl din egen historie. Ellers er der andre, der sætter dagsordenen for dig og din virksomhed.

Læs mere

Topchef: Brug dine kommunikations-medarbejdere strategisk

I mange år har jeg arbejdet med kommunikation. Først som menig, hvor det handlede om eksekveringen, så blev jeg mellemleder og driblede rundt med pres fra alle sider, og til sidst blev jeg kommunikationsdirektør. I dag rådgiver jeg organisationer og virksomheder om strategisk kommunikation. Alle årene har jeg arbejdet med at få topchefer, direktioner og bestyrelser til at se kommunikation som et strategisk værktøj, der kan understøtte forretningsstrategien.

Læs mere

En underskov af hjælp og gratis

Fanefjord Skov, Møn

Jeg er blevet selvstændig. Har oprettet konsulentvirksomheden Rald & Co. Og har i processen mødt en helt utrolig åbenhed og støtte.

Det hele begyndte med kaffemøder. Jeg var egentlig i markedet efter mit næste lønmodtagerjob, og netværkede derfor på den store klinge. Her mødte jeg den første tsunami af hjælpsomhed. Døre blev åbnet og kaffe skænket af venner, bekendte, bekendtes bekendte og nogle helt ukendte. Jeg fik indsigt i et utal af brancher og et hav af spændende arbejdsudfordringer. Jeg spurgte, de fortalte og jeg fik altid god sparring på min egen situation.

Læs mere